augustus 16, 2023

Windows 11 SSD Prestatie Problemen na Maart Update ( Update )

Windows 11 SSD Prestatie Problemen voor groot deel opgelost

Windows 11 ondervindt trage prestaties met NVMe SSD’s sinds maart 2023 en latere cumulatieve updates. Sommige gebruikers hebben gemeld dat hun apparaat meer dan 50% langzamer is, en het probleem blijft aanhouden, zelfs nadat ze de nieuwere updates hebben geïnstalleerd. Dit heeft veel mensen doen afvragen of Microsoft zelfs op de hoogte is van de gemelde bugs en of ze een oplossing zullen uitbrengen.

Dit probleem werd voor het eerst geïdentificeerd in de voorbeeldversies van het besturingssysteem, maar het probleem sloop op de een of andere manier in de Patch Tuesday-update van maart 2023. Microsoft heeft het probleem nooit erkend, maar gebruikers beweerden dat de bug aanwezig is in alle updates die zijn uitgebracht na de Patch van maart 2023.

Verschillende bronnen vermelden dat de  situatie voor velen die eerder prestatieproblemen ondervonden, is verbeterd. Sommige mensen kunnen nog steeds te maken krijgen met SSD-problemen, maar het probleem is grotendeels opgelost, volgens meerdere rapporten die zijn gezien door verschillende bronnen.

Titel

Ga naar de bovenkant