Herroepingsrecht

U heeft het recht als particulier koper om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking, ingeval van CD’s, DVD’s, Blu-Ray discs of software, een verzegeling bevat. Let op: Dit is alleen van toepassing op voogestelde configureerbare producten. Indien u een configureerbaar product heeft aangeschaft en zelf heeft aangegeven om andere onderdelen te willen gebruiken, valt dit onder maatwerk en vervalt het herroepingsrecht. Dit geldt ook voor alle accessoires en software die bij uw systeem heeft besteld. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen. Ingeval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons te mailen naar klantenservice@premiumpc.nl Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u direct per e-mail een ontvangstbevestiging van sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na toesturen van de mail dient u de producten terug te sturen. Richtlijnen De kosten van het retourneren van de order is altijd voor de koper. Voor alle retourzendingen gelden de volgende richtlijnen ten aanzien van de zending: -Het product degelijk verpakt dient te zijn met een omdoos. -Bij beschading van het product word er een waardevermindering in rekening gebracht. -Het product dient volledig met alle accessoires, kabels, boekjes, etc ingeleverd te worden. -Gelieve geen stickers, plakband of etiketten op de originele doos aanbrengen. -Stuur de producten altijd gefrankeerd en verhoogd aansprakelijk naar Gamepcdirect.nl -Ongefrankeerde pakketten of onder rembours opgestuurde pakketten worden niet door ons geaccepteerd.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht terug. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 20 zullen bedragen. Mocht u toch recht hebben op vergoeding van een retourzending dan vergoeden wij maximaal de kosten voor de standaard verzendmethode, kosten van een duurdere methode worden niet vergoed.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: -Diensten waarvan de uitvoering met toestemming van de consument is begonnen (bijvoorbeeld het boeken van een reis, het afsluiten van een abonnement, het downloaden van een e-book, film, cd etc.), zoals assemblage en installatie -Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals op maat gemaakt PC systeem -CD’s, DVD’s, Blu-Ray discs of software waarvan de verzegeling verbroken is. -Zakelijke overeenkomsten Als u vragen heeft kunt u altijd mailen naar info@premiumpc.nl Het modelformulier voor herroeping kunt u hieronder downloaden (PDF) . Herroepings formulier

Verzending

Voor een vlotte afwikkeling is het raadzaam onderstaande stappen te volgen. Stap 1 Neem contact op met de Gamepcdirect.nl. Dit kan zowel telefonisch: +31 (0)252 756100 als per e-mail: info@Gamepcdirect.nl. Stap 2 Print het aan u verzonden retourformulier. Stap 3 Verpak de goederen met retourformulier, inclusief alle accessoires, in een stevige verzendverpakking. En verstuur het. Houdt u er rekening mee dat computerhardware bijzonder gevoelige apparatuur is. Een veilige en stootvaste verpakking kan schade en daarmee het vervallen van de garantie voorkomen. Stap 4 U Kunt het pakket op de onderstaande manieren retourneren. Een brievenbus. Als het pakket door een brievenbus past, dan kunt u het verzenden via brievenbuspost. U verzendt dan zonder Track & Trace code en u kunt de bestelling niet volgen.

PostNL afgiftepunt.

U ontvangt daar een verzendbevestiging met Track & Trace code waarmee u de zending kunt volgen. Bewaar deze bevestiging. Houdt u er wel rekening mee dat verzending op eigen risico is. Indien u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht kunt u ook gebruik maken van ons herroepingsformulier welke u toevoegt bij uw pakket. Klik hier voor het herroepingsformulier. Voor meer informatie zie ook onze algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden