januari 28, 2024

Nieuwe Game PC ICEBERG Z9 2024

Game PC ICEBERG Z9

Verken de baanbrekende ICEBERG Z9 game pc-serie, met de nieuwste Intel Core 14th Gen en Nvidia RTX 4070Ti SUPER 16GB en RTX 4080 SUPER 16GB grafische kaarten. Ontdek de ultieme game-ervaring in deze blog.

Inleiding

Welkom bij de toekomst van gaming met de Game PC ICEBERG Z9-serie. In dit artikel duiken we in de revolutionaire gaming-pc, aangedreven door Intel Core 14th Gen i5 en i7 processoren en de ongelooflijke Nvidia RTX 4070Ti SUPER 16GB en RTX 4080 SUPER 16GB grafische kaarten.

Onthulling Game PC ICEBERG Z9

Ontdek de fascinerende kenmerken van ICEBERG Z9, een gaming-pc ontworpen om je game-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

De Kracht van Intel Core 14th Gen

Ontdek ongeëvenaarde verwerkingssnelheid en efficiëntie met de geavanceerde Intel Core 14th Gen i5 en i7 processoren. Het kloppend hart van deze gaming-pc zorgt voor naadloos gameplay, met graphics van adembenemende prestaties.

Nvidia RTX 4070 Super Grafische kaarten

Dompel jezelf onder in de visuele extravagantie geleverd door de Nvidia RTX 4070Ti SUPER 16GB en RTX 4080 SUPER 16GB grafische kaarten. Ervaar realistische weergave, uitzonderlijke details en een game-omgeving die de werkelijkheid overstijgt.

Meeslepende Game-Ervaring

Laat jezelf onderdompelen in de wereld van gaming als nooit tevoren met de unieke functies en verbeterde prestaties van de Game PC ICEBERG Z9.

Verbeterd Koelsysteem

Blijf koel onder druk met het geavanceerde koelsysteem, voor optimale prestaties tijdens intense gamesessies.
Uitgerust met 360mm Waterkoelers en Dual 120mm Lucht koeling voor optimale koeling van de processor.

Aanpasbare ARGB-verlichting

Personaliseer je game-setup met de aanpasbare ARGB-verlichting, creëer een ambiance die past bij je gaming stemming.

Ongeëvenaarde Prestaties

Verken de ongeëvenaarde prestaties van de ICEBERG Z9, die nieuwe normen stelt in de game-industrie.

Gaming met Hoge FPS

Ervaar de opwinding van gaming met hoge FPS, waarmee je een competitief voordeel behaalt op het virtuele slagveld.

Snelle Gegevensoverdracht

Met de razendsnelle gegevens-overdrachtsmogelijkheden zoals het werkgeheugen en de NVMe SSD zorgt de Game PC ICEBERG Z9 voor minimale vertraging, waardoor je voorop blijft in de gaming-race.

FAQs

Is de Game PC ICEBERG Z9-serie compatibel met virtual reality (VR) gaming?

Absoluut! De ICEBERG Z9-serie is geoptimaliseerd voor VR-gaming en biedt een meeslepende ervaring als nooit tevoren.

Hoe verhoudt het koelsysteem van ICEBERG Z9 zich tot andere gaming-pc’s?

De ICEBERG Z9 beschikt over een geavanceerd koelsysteem, waardoor optimale prestaties worden gehandhaafd, zelfs onder extreme gaming-omstandigheden.

Zijn er aanpasbare opties voor de ARGB-verlichting?

Zeker weten! De ARGB-verlichting in ICEBERG Z9 is aanpasbaar, zodat je een game-setup kunt creëren die jouw stijl en voorkeuren weerspiegelt.

Wat maakt de Intel Core 14th Gen in de ICEBERG Z9 bijzonder?

De Intel Core 14th Gen in de ICEBERG Z9 biedt ongeëvenaarde verwerkingskracht en is daarmee een game-changer voor fervente gamers die topprestaties eisen.

Is de ICEBERG Z9-serie geschikt voor contentcreatie naast gaming?

Absoluut! De robuuste hardware van ICEBERG Z9 maakt het een ideale keuze voor contentmakers, met soepele rendering- en multitaskingmogelijkheden.

Kan er gekozen worden voor meer werkgeheugen en / of extra opslag?

Uiteraard! We hebben opties toegevoegd voor extra werkgeheugen en extra NVMe SSd’s om je opslag uit te breiden.

Conclusie

Tot slot staat de ICEBERG Z9-serie als een symbool van innovatie in de game-industrie. Til je game-ervaring naar een hoger niveau met de krachtige combinatie van Intel Core 14th Gen en Nvidia RTX 4070Ti SUPER 16GB en RTX 4080 SUPER 16GB grafische kaarten. Mis de kans niet om de toekomst van gaming te omarmen.

Uiteraard hebben we ook modellen met AMD RYZEN 7000 Processoren gecombineerd net de nieuwste Nvidia RTX 4070Ti SUPER 16GB en de RTX 4080 SUPER 16GB.

Bekijk ze hier! 

Er zit vast een model bij die naar jouw wens is samengesteld. Bestel hem online of in onze winkel in Noordwijkerhout, Dorpsstraat 3 C, 2211 GA

Winkelwagen

Ga naar de bovenkant