GAME PC AMD RYZEN 7000 SERIES DDR5 Samenstellen

Computer Samenstellen
Game Computer "AMD GENERATION 7000 DDR5"
1,069.00

Stel je eigen AMD Ryzen 7000 Serie Game PC samen.

Standaard bestaat de basis van de PC uit:

Behuizing: MidiTower
Moederbord: B650M DS3H
Processor: AMD Ryzen 5 7600
Geheugen: 16GB DDR5
Opslag: 500GB NVMe SSD
Videokaart: Radeon RX 6600 8GB
OS: Windows 11 Pro

Hoe werkt onze configurator?

De Game Computer heeft al een basis configuratie, je kiest aan de hand van de onderdelen in de volgende 12 stappen kiezen of je voor een basis component (prijs is 0,00) of voor een upgrade gaat (meerprijs). Zodra je iedere stap hebt doorgenomen krijg je een overzicht van de door jouw gekozen Game PC met de upgrades die je hebt geselecteerd en de daar bijbehorende eind prijs.

Wil je toch een wijziging aanbrengen dan druk je op het rode kruisje in de zijbalk en kun je opnieuw een ander onderdeel kiezen uit de verwijderde groep. Je kunt uiteraard ook helemaal opnieuw beginnen, klik dan onderaan in de zijbalk op Remove all.

Creëer jouw ideale game pc met Game PC Direct

Wil je de ultieme game-ervaring beleven en ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw perfecte game pc samen te stellen? Dan ben je bij Game PC Direct aan het juiste adres. Bij ons kun je gemakkelijk en snel jouw ideale game pc samenstellen, volledig naar jouw eigen wensen en binnen jouw budget. En dat allemaal met verzekering van de beste game pc onderdelen en 100% compatibiliteit.

Gebruik onze configurator

Met behulp van onze gebruiksvriendelijke configurator kun je binnen enkele stappen jouw ideale game pc samenstellen. Kies eerst een basismodel binnen jouw budget en selecteer vervolgens de componenten die je wilt gebruiken uit de beschikbare opties. Onze configurator assisteert je bij het maken van de beste keuzes en zorgt ervoor dat alle geselecteerde onderdelen altijd 100% compatibel met elkaar zijn. Zo weet je zeker dat jouw videokaart daadwerkelijk past in de door jou gekozen behuizing en dat je altijd een duidelijke beschrijving en afbeelding bij elke optie krijgt.

Persoonlijk advies

Heb je liever persoonlijk advies of hulp nodig bij het samenstellen van jouw game pc? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij bieden persoonlijk advies en ondersteuning bij het maken van de beste keuzes voor jouw game pc. We kunnen je zelfs een persoonlijk advies toesturen, die je vervolgens zelf kunt wijzigen, delen of afrekenen. Bij Game PC Direct kun je rekenen op een betrouwbare service en de beste kwaliteit.

Altijd de nieuwste modellen

Bij Game PC Direct zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van game pc onderdelen. We voeren altijd de laatste modellen en gebruiken alleen gerenommeerde merk-producten waar we al jaren mee werken. Daarnaast hebben we ruime ervaring in het configureren en optimaliseren van game pc’s, waardoor we je altijd de beste prestaties kunnen garanderen. Alle game pc’s worden grondig getest voordat ze de winkel verlaten, zodat we zeker weten dat alles naar behoren werkt.

DE BESTE SERVICE VOOR JOUW GAME PC

Bij Game PC Direct ben je altijd verzekerd van de beste service voor jouw game pc. Wij bieden standaard twee jaar garantie op alle pc’s en de assemblage ervan. Bovendien staan wij altijd klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale gamecomputer, rekening houdend met jouw budget en favoriete games.

Helaas is online bestellen en/of de Game PC opsturen nog niet mogelijk.

Total: 0.00

Titel

Ga naar de bovenkant